Мария Бакалова влезе в класация на сп. Forbes


Мария Бакалова влезе в класация на сп. Forbes
Снимка: Instagram

Пореден успех за Мария Бакалова. 24-годишната актриса попадна в престижната класация "30 под 30" на списание Forbes. В нея се представят успешни млади хора от различни области и до 30 години. Нашето момиче е включено в категорията "Развлечения".

Звездата от "Борат 2", която е първата българка номинирана за "Оскар", се похвали в Instagram.

"Това е наистина невероятно и съм повече от щастлива да бъда включена в класацията на Forbes Europe за 2021. Поздравления също на агенцията Insight Management & Production и Ема Корин (тя играе принцеса Даяна в сериала "Короната" бел.р), както и на всички останали млади и вдъхновяващи хора, споделящи тази чест", написа звездата в социалната мрежа.

Мария разкри също, че е станала партньор в продуцентска компания - JupiterLights Picture, част от JupiterLights Media. Тя ще си партнира с продуцента Юлиян Костов. Целта им е да работят по вдъхновяващи оригинални филми и поредици, разкривайки таланта, който се крие на Балканите.

"Обединени сме в нашата визия за промяна на света към по-добро и се застъпваме зад каузата за премахването на етническите бариери за водещите роли", написа Бакалова в профила си.

Припомняме, че наскоро беше обявено, че Мария Бакалова получава почетен "Аскеер" за посланик на българското актьорско майсторство и международна изгряваща звезда. Отличията за постижения в театралното изкуство ще бъдат връчени на 23 май 2021 г. в театър "Българска армия".

Актрисата започва и снимките на нов холивудски филм - "Bodies, Bodies, Bodies", в който ще си партнира с Амандла Стенбърг. За момента се знае само, че лентата ще е трилър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама