Нина Добрев блесна в Кан с разголена рокля (СНИМКИ)


Нина Добрев блесна в Кан с разголена рокля (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки фен на „Дневниците на вампира” знае какво огромно събитие беше годишният конкурс „Miss Mystic Falls”. За тези, които не са запознати със сериала, това беше годишното официално събитие в града, където местните обличаха невероятни вечерни рокли за една нощ на блясък, танци и неизбежно вампирско мъчение. Разбира се, Елена Гилбърт (изиграна от Нина Добрев) често се появяваше на конкурса, облечена в наистина разкошни вечерни рокли. Последната визия на Нина доказа, че тя съвсем не е забравила как се прави!

Нина Добрев присъства на галата amFAR в Кан, облечена в наистина невероятна рокля. Тоалетът ѝ бе проектиран от Mônot, с дължина до пода и включваше един ръкав, който се превръща в ръкавица, докато другото рамо остава напълно голо. Асиметричното деколте, което остави малко на въображението, събра погледите на всички. Нина завърши визията с огърлица тип чокър, обеци и подходящи пръстени.

 

Червената рокля е втората невероятна визия на Нина за тази седмица – само предни дни тя се появи с черна, полупрозрачна корсетна рокля.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама