Няма да повярвате как Риана е кръстила сина си (СНИМКАИ)


Няма да повярвате как Риана е кръстила сина си (СНИМКАИ)
Снимка: Getty Images

Преди почти година Риана и приятелят ѝ A$AP Rocky станаха родители на момче, макар че се носеха слухове, че двамата чакат момиченце. Синът на 34-годишната певица и 33-годишния рапър се появи на бял свят на 13 май 2022 в Лос Анджелис.

Вижте СНИМКА на новороденото бебе на Робърт де Ниро

Вече една година името на бебето е обвито в мистерия. Е, до този момент! Вестник DailyMail е получил ексклузивно копие от акта за раждането на детето, от който става ясно, че то се казва РЗА Ателстън Майерс.

Според изданието наследникът на двамата изпълнители е кръстен на 53-годишния продуцент - RZA (Риза), лидер на Wu-Tang Clan, създаден през 1992-а в Стейтън Айлънд. След раждането си Риана многократно е намеквала за името, като носеше дрехи, изобразяващи Wu-Tang Clan, в който влизат RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и покойният Ol' Dirty B**tard.

Забележителното е, че в удостоверението за раждане е посочено, че РЗА е получил второто име на баща си - Ателстън. 

Wu-Tang Clan са една от най-емблематичните рап групи на всички времена, както като колектив, така и като соло изпълнители и продуценти. RZA, с истинско име Робърт Фицджералд Дигс, е най-изтъкнатият член, продуцирал повечето албуми на групата и на съответните ѝ членове. Той е издавал солова музика под името Bobby Digital. 

A$AP Mob - колективът, към който принадлежи пък Роки, също си спечелва сравнения с легендарната група в началото на своето съществуване. Подобно на Wu-Tang, тя включва редица високопоставени основни членове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама