Няма да познаете Филип Буков на тези СНИМКИ


Няма да познаете Филип Буков на тези СНИМКИ
Снимка: Philip Bukov/Instagram

Филип Буков определено е един от най-поддържаните актьори в България. Той винаги е с перфектна прическа, а на добрата му физика, която поддържа с хранителни режими и тренировки, могат да завидят много родни звезди.

Вижте още: Тото се извини за видеото с Тити Папазов, но жена му скочи: Не ви ли е срам (ВИДЕО)

Артистът сподели с последователите си в социалните мрежи снимки от студентските си години, на които е с дълга коса и няма нищо общо със сегашната си визия. Оказва се обаче, че прическата му по онова време е била свързана с благотворителна кауза.

Звездата от "Откраднат живот" не обича да се хвали наляво-надясно с благотворителността си, но този път направи изключение, провокиран от феновете си:

"Поради множество запитвания относно моята позиция за случилото се с момичето от Стара Загора, ще ви разкажа една кратка история подплатена със снимки. Предпочитам така, вместо да се възмущавам и да плюя по държавата и институциите.

През 2015-а година с приятели се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След около година и половина аз спечелих баса и малко по-късно реших да отида да си отрежа косата. Тя не беше много дълга, но вече не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и като цяло много ми пречеше. Отидох при тогавашната ми фризьорка Ивайла Станчева твърдо решен да си отрежа косата, но тя ми каза: "Ама ти, защо не почакаш още година, година и половина, да станат поне 30см кичури и да я дариш за перука. Твоята коса е гъста, къдрава и никога не е третирана, така че е чудесна за тази цел.“ И така още година и половина, а вероятно и малко повече ходех като Маугли. В крайна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че е свършила добра работа на някого в нужда", сподели участникът от последния сезон на Survivor.

 

Вижте още: Обвиниха певицата Лизо в тормоз на работното място

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама