Шакира: Винаги съм била емоционално зависима от мъжете


Шакира: Винаги съм била емоционално зависима от мъжете
Снимка: Getty Images

Раздялата на Шакира и Пике определено беше една от най-шумните и одумвани. Двамата не успяха да запазят нищо в тайна, а Шакира допълнително изля болката си в песен, която стана хит мигновено. До този момент обаче никой не беше давал интервю, за да разкрие повече. Ето, че Шакира наруши мълчанието по темата и застана пред микрофона на мексиканския журналист Енрике Асеведо за Televisa.

В разговора, излъчен на 27 февруари, Шакира разказва как е успяла "да се събере" след това, което е усетила като истинска трагедия в личния ѝ живот. Ето какво сподели певицата:

"Винаги съм си мислела, че жената има нужда от мъж, за да се чувства пълноценна, има нужда от семейство. Мечтаех да имам семейство, в което децата живеят с майка си и баща си под един покрив. Е, не всички мечти се осъществяват, но животът винаги намира начин да ти се реваншира. Мисля, че при мен животът се реваншира многократно с две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден. Освен това осъзнах, че схващането, че жената има нужда от мъж е грешно.

Трябва да призная, че винаги съм била емоционално зависима от мъжете. Влюбена съм в любовта и ми се струва, че започвам да разбирам историята от различен ъгъл.

Днес усещам, че съм си самодостатъчна и вярвам, че, когато една жена се сблъска с трудностите на живота, тя излиза от тях по-силна, а когато излезе по-силна, това е защото е познала слабостите си, приела е ранимостта си, научила се е да споделя онова, което чувства, да споделя болката си. Казват, че обратното на депресията е експресията. Започнах да усещам, че съм си самодостатъчна - нещо, което мислех, че никога няма да ми се случи. Сега се чувствам завършена."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама