Шерил Кроу се завръща с нов албум и сингъл


Шерил Кроу се завръща с нов албум и сингъл
Снимка: Getty Images

Певицата Шерил Кроу е една от емблемите на рокендрола. След като бе въведена в Залата на славата на рокендрола, тя оповести излизането на нов сингъл и албум.

Единадесетият студиен албум "Evolution" на Кроу ще се появи на музикалния пазар на 29 март 2024 г.Певицата оповести и нов сингъл, озаглавен "Alarm Clock".

Вижте още: Няма да повярвате кой холивудски актьор тайно е бил София (СНИМКА)

"Казах си, че никога повече няма да запиша албум, смятах, че няма смисъл да го правя. Но тази музика идва от душата ми. Надявам се всеки, който чуе този запис, да усети това. Сега всичко е по-ориентирано към песните, а създаването на албум е огромно начинание. Тъй като песните просто продължаваха да извират от мен, беше съвсем очевидно, че това ще бъде албум", сподели 61-годишната Шерил Кроу.

На 3 ноември Кроу беше въведена в Залата на славата на рокендрола заедно с Миси Елиът, Кейт Буш, Уили Нелсън, Шака Кан, Джордж Майкъл (посмъртно), създателя на "Соул трейн" Дон Корнилиъс, "Спинърс", "Рейдж агейнст дъ машин", Диджей Кул Херк, Линк Рей, Ал Купър и дългогодишният текстописец на Елтън Джон Бърни Топин.

На церемонията в Ню Йорк Шерил Кроу пя заедно с младата изпълнителка Оливия Родриго.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама