След 20 години вражда: Мадона и Елтън Джон се помириха


След 20 години вражда: Мадона и Елтън Джон се помириха
Снимка: Getty Images

Несъмнено една от най-големите междузвездни вражди в Холивуд е тази на Елтън Джон с Мадона. През годините двамата изпълнители се опитваха да се захапят един друг при всеки удобен случай. 

Вижте още: Иво Сиромахов: В селото на майкини не признават хелоуин-мелоуин

През 2002 Елтън Джон определи песента на поп-кралицата "Die Another Day" като "най-лошата песен на Бонд някога". Враждата им обаче ескалира през 2004, когато на наградите "Q" сър Елтън Джон спечели наградата за "Класически автор на песни", а Мадона бе номинирана само за най-добро изпълнение на живо. Приемайки приза си, той каза от сцената: "Мадона, най-доброто изпълнение на живо? По дяволите, това е изключено. Съжалявам, но мисля, че всички, които не пеят реално на сцената, трябва да бъдат застреляни. Благодаря".

Изненадващо за феновете на звездите, те очевидно са на път да се помирят, след като сър Джон похвали в социалните мрежи Мадона за концерта ѝ в почит към жертвите на СПИН.

Вижте още: Дъщерята на починалата участничка от "Фермата": Никой не я разбра

"Възхитен съм от Мадона и нейното турне, в което изпълни "Live to Tell" в чест на 40,4 милиона души, които сме загубили от СПИН", написа той. "Благодаря ти, Мадона, за твоето застъпничество, състрадание и за повишаване на важната осведоменост относно текущата мисия за прекратяване на СПИН", сподели още Елтън Джон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама