След обвиненията за сексуално насилие: Youtube "отряза" Ръсел Бранд


След обвиненията за сексуално насилие: Youtube "отряза" Ръсел Бранд
Снимка: Getty Images

Ръсел Бранд е комик, особено популярен като бившия мъж на Кейти Пери. Може би това е и причината Дългас Мъри да каже за него, че е "много известен, но малко талантлив." Сега обаче си довлече и доста негативна слава. 

Вижте още: Миглена Каканашева загърби модата, ето го новото ѝ поприще (ВИДЕО)

48-годишният Бранд отрича обвиненията в сексуално посегателство, отправени от четири жени в документален филм на телевизия Ченъл 4 и вестниците „Таймс“ и „Сънди таймс“. Четирите обвинения датират от периода между 2006 и 2013 г. Лондонската полиция заяви, че след оповестяването на тези твърдения е получила сигнал за отделно сексуално посегателство от 2003 г. Това е три години преди най-ранното от предполагаемите посегателства, за които съобщават медиите. От полицията съобщиха, че „служителите са в контакт с жената и ще ѝ окажат подкрепа“. Тя не идентифицира предполагаемия извършител като Бранд, но в изявлението си се позовава на твърденията във вестниците и телевизиите.

От глобалната платформа за видеосподеляне Youtube пък съобщиха във вторник, че Ръсел Бранд вече няма да печели пари от сайта за стрийминг.

Видеоканалът заяви, че монетизирането на акаунта на Бранд, който има 6,6 милиона абонати, е спряно „след сериозни обвинения срещу създателя“. „Това решение се отнася за всички канали, които може да са собственост или се управляват от Ръсел Бранд“, заяви видео услугата, собственост на Google.

Промоутърите пък отложиха оставащите дати от поредицата представления на комика. Агенция за таланти и издателство също се разделиха с Бранд заради обвиненията, които поставиха развлекателната индустрия във Великобритания пред въпроса дали лошото поведение на комика не е останало без последствия заради неговата слава.

Във видеоизявление, публикувано в петък в отговор на медийните твърдения, Ръсел Бранд заяви, че връзките му са били „винаги по взаимно съгласие“.

В понеделник „Таймс“ написа, че още жени са се свързали с вестника с обвинения срещу Бранд и те ще бъдат „стриктно проверени“.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама