Сузанита на 15 vs. мен на 15


Сузанита на 15 vs. мен на 15
Снимка: Facebook

Здравейте, аз съм Лиляна Гелев и реших да си направя един експеримент. Отворих Instagram-а на Сузанита и реших да видя що за разлики мога да намеря между нея и мен на една и съща възраст. А именно на петнадесет години. И така, започвам:

Гледам Сузанита, гледам мои детски снимки, после пак гледам Сузанита, после пак се връщам на мои снимки на нейната възраст. После спирам да сменям така драматично картините пред очите ми, че чак започна да ме боли… Кажете ми, аз ли нещо не съм в час или децата на 15-годишна възраст би трябвало по-скоро да са грозни пубертетски патета, отколкото с физика и цялостен облик на актриси от филм за възрастни?

Правя препратка към 15-годишното ми същество… На тази крехка възраст думата "секс" беше толкова срамна, а пък всичко свързано с нея, абсолютна тема табу. Аз и секс, НЕ! Сузанита обаче говори напълно открито за това, че даже си личи и че има опит. В песента "Кво Става Брат" например Сузанита ни демонтрира доста обиграни движения, слизайки под волана в скута на Ангел за едно бързо фелацио… А, да – да не забравяме и за категоризираната от майка ѝ като "чай", марихуана, която Сузанита пуши и в клипа, и понякога просто така. Само като се замисля, ако аз се държах като нея, колко много бой щях да ям от наще, че свят да ми се завие и да ми пукат ушите до второ пришествие. Едва ли на някого друг са му чели толкова много лекции за опиятите и наркотиците и са му казвали "Я ми дъхни, да видя дали не си пушила!", колкото на мен…

Когато аз бях на петнадесет ме беше срам да се снимам, по какъвто и да е начин, камо ли да качвам провокативни снимки и то в социалните мрежи. Да чупя стойки като Сузанита и да си правя селфита? Никакъв шанс! Аз дори не си качвах снимки като цяло…да вземе някой педофил да ме хареса, случайно, хаха – не, не…мерси. На Сузи обаче явно това ѝ доставя удоволствие – набори на баща ѝ да ѝ харесват и коментират снимките, че и кой знае какво друго да правят на тях… супер сладко и чаровно, наистина.

Да преминем сега на външния вид… Хора, повярвайте ми на петнадесет приличах на момче и даже ми се подиграваха в училище, а пък веждите и мустаците ги махнах чак след като осъзнах, че всъщност мама ме е лъгала, че изглеждам уникално такава, каквато съм. Има огромна разлика обаче в това да се "пооправиш" и това напълно да се тунинговаш и да легнеш поне 2 пъти под ножа и то едва на 15 години. Що се отнася до дрехите, през зимата за разлика от Сузанита никога не съм си позволявала да изляза с по-малко от 3 ката дрехи и абсолютно винаги съм приличала по-скоро на някое от джуджетата на Дядо Коледа, отколкото на секси Снежанка…

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама