Тейлър Суифт грабна най-много статуетки на Европейските музикални награди на MTV


Тейлър Суифт грабна най-много статуетки на Европейските музикални награди на MTV
Снимка: Getty Images

Както се очакваше, Тейлър Суифт е големият победител на несъстоялите се Европейски музикални награди на MTV, съобщи сайтът на "Билборд".

В неделя, 5 ноември, когато наградите трябваше да бъдат раздадени, MTV публикува списък с победителите. Начело е Тейлър Суифт с три отличия - най-добър изпълнител, най-добър изпълнител на живо и най-добър видеоклип за "Аnti-Hero".

Вижте още: Няма да повярвате кой холивудски актьор тайно е бил София (СНИМКА)

Изненадващо призът за най-добър американски изпълнител се изплъзна на Суифт. Отличието отиде при рапърката Ники Минаж, която спечели и наградата за най-добър хип-хоп. По два трофея грабнаха също Чонгкук от южнокорейската Кей-поп група BTS и италианските рокаджии "Монескин".

Чонгкук спечели наградите за най-добър кей-поп и най-добра песен за "Seven", записана в сътрудничество с Лато, а "Монескин" триумфираха с призовете за най-добър рок и най-добър италиански изпълнител.

Диджей Дейвид Гета, който е роден в Париж, където трябваше да се състои тазгодишното шоу, спечели наградата за най-добра електронна музика. От MTV казват, че печелившите изпълнители ще получат своите награди.

Тазгодишното събитие трябваше да бъде излъчено на живо в повече от 150 страни от Париж. Церемонията не е организирана във френската столица от 1995 г. Миналата година наградите бяха раздадени в Дюселдорф, Германия.

Това е първият път, в който Европейските музикални награди се отменят от учредяването им през 1994 г. Дори по време на пандемията шоуто продължи по план.

На 19 октомври MTV разпространи изявление, в което се посочваше, че предвид "нестабилността на световните събития" и от предпазливост тазгодишното издание на шоуто няма да се състои.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама