Юбилеят на Елизабет II: Какви тоалети избраха Кейт, Меган и самата Кралица (СНИМКИ)


Юбилеят на Елизабет II: Какви тоалети избраха Кейт, Меган и самата Кралица (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кралица Елизабет II наблюдаваше първия ден от тържествата на своя платинен юбилей от „генералския офис”. Но когато парадът „Trooping the Color” приключи, тя излезе на балкона на Бъкингамския дворец и помаха на тълпата.

За кратката си поява Кралицата носеше синя вълнена рокля и сако Charmelaine, украсени с перлени и диамантени бродерии около деколтето и по предната част на сакото. Тя съчета визията с подходяща шапка с обърната периферия и бели ръкавици.

Меган Маркъл се завърна във Великобритания след 2-годишно отсъствие и както се очакваше, тя очарова с визията си на парада за рождения ден на кралицата, „Trooping the Colour”. Към Меган се присъедини и съпругът ѝ принц Хари на годишното събитие, което постави началото на празниците по случай платинения юбилей и официалния рожден ден на Нейно Величество. Меган изглеждаше невероятно в елегантната си тъмно синя рокля с голи рамене.

Кейт Мидълтън и Камила, херцогинята на Корнуол, очевидно не са ходили на специален шопинг, за да намерят тоалети за платинения юбилей на кралица Елизабет, а заложиха на вече налични такива. Двете бъдещи кралици се возиха една до друга в карета, теглена от коне, а към тях за първи път се присъединиха и трите деца на Кейт и принц Уилям.

Кейт избра бяла рокля в стил блейзър с остри ревери от Alexander McQueen и бяло-синя шапка на Philip Treacy. 74-годишната Камила също рециклира вече носен тоалет, като избра синя рокля на райета на Bruce Oldfield, която носи през юни 2021 по време на конни надбягвания в Royal Ascot.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ТЪРЖЕСТВАТА ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама