Вижте с кого Мария Бакалова иска да отиде на Оскарите


Вижте с кого Мария Бакалова иска да отиде на Оскарите
Снимка: Instagram

Остават броени дни до тазгодишната церемония по връчването на наградите "Оскар". За първи път българска актриса в лицето на Мария Бакалова е номинирана за най-престижното кино отличие. Златните статуетки ще бъдат раздадени тази неделя, 25 април, а нашето момиче иска да мине по червения килим с майка си, Румяна Бакалова.

Заради пандемията от коронавирус тази година шоуто ще премине под различен регламент. Едно от новите правила е всеки номиниран да присъства само с един гост. 24-годишната българка, която ще се бори в категорията "Най-добра поддържаща женска роля", иска да заведе майка си.

"Доста е трудно, тъй като майка ми живее в България. Все още се опитвам да уредя визата ѝ. Като всяко малко момиче имам нужда от майка си, защото тя е моят идол. Искам да бъда силна и независима жена като нея", каза звездата пред сп. People.

Бакалова, която в момента снима в Лондон филма "The Bubble" с Педро Паскал, сподели, че ще вземе близкия си приятел и агент Кейд Хъдсън, ако майка ѝ няма възможност.

"Той е семейството, което избрах да имам в САЩ."

Мария Бакалова получи много номинации и награди за ролята си на Тутар - дъщерята на Борат (Саша Барън Коен), в "Борат 2".

Наскоро Коен нарече нашето момиче "феномен".

"Тя е една единствена. Невероятно смела е в истински опасни ситуации. Тя също така е много, много забавна. Прекрасен импровизатор и е дълбоко емоционален актьор. Бях ѝ казал, че ако направи тази сцена, ще бъде номинирана за Оскар", сподели той по време на международния филмов фестивал в Санта Барбара. 

Явно Саша Барън Коен има пророчески способности, тъй като нашето момиче има голям шанс да си тръгне с желаната статуетка на 25 април. Самият той също има няколко номинации за тазгодишните "Оскар"-и.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама