Вики Терзийска разкри истината за скандала с Петя Дикова


Вики Терзийска разкри истината за скандала с Петя Дикова
Снимка: Instagram

Певицата Вики Терзийска, която е седмичен коментатор в предаването "Преди обед" по bTV, помоли водещите в началото на ефира да се разясни скандала, който се заформи около нея и Петя Дикова.

Вижте още: Камерън Диас: Мъжът ми пише най-хубавите детски песни

В медиите се появи информация, че дъщерята на Сашо Диков е свалена като водеща на предаването "Тази неделя" след гостуването на Вики Терзийска с децата ѝ през пролетта. Тогава малките София и Маргарита нарекоха в ефир ястията, готвени от майка им, "лайна". Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса ѝ дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: "Не, защото всички мразят bTV!". Цялото гостуване на децата беше свързано със ситуации, които Дикова се опитваше да замаже.

"Мили съвършени дами, за разлика от вас, аз съм една обикновена жена. Вкъщи понякога плачем, понякога се сърдим, понякога и крещим - да си призная честно, но всички много се обичаме. Радвам се, че вие имате съвършени семейства, но когато пишете в социалните мрежи и обиждате деца - това не ви прави чест. Също така не ви прави чест да коментирате моята приятелка и колега Петя Дикова, която сама е избрала да промени позицията си в bTV, защото и тя има две малки деца и иска да се грижи за тях. И мисля, че и ръководството на bTV трябваше да се застъпи за Петя, защото вървят фейк новини", каза Вики Терзийска в телевизионното си обръщение от ефира на "Преди обед"

Вижте още: Не се отказва: Меган Маркъл  нов подкаст след провала

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама