Зодиите, които са истински душици


Зодиите, които са истински душици
Снимка: iStock/Guliver

Може би повечето от нас имат в живота си по един позитивен човек, който вярва в доброто до такава степен, че понякога изглежда направо наивен. Със сигурност тези хора си патят заради безпределната си доброта, но не можем да отречем, че точно те правят света едно по-добро място. Ето под кои зодии се раждат най-често.

Рак

Раците са много чувствителни и могат изключително лесно да бъдат наскърбени. Трябва да сте много внимателни, когато общувате с тях, защото може да ги засегне дори най-незначителното нещо. Но пък, ако сте сред познатите им, то ви сте истински късметлии! Тези хора са готови на всичко за близките си, действат без да мислят, когато става въпрос не само за любим човек, а дори и за непознат биха направили страшно мили неща.

Дева

Те са жалостиви и биха помогнали на всеки, изпаднал в беда. Обикновено се поставят на мястото на другите и им помагат да преодолеят болката. Никога не биха наранили някой умишлено и не искат да са виновни за чужди страдания. Те са много деликатни и дори да има някакъв проблем, ще се опитат да обяснят по най-милия начин кое точно не е наред.

Стрелец

Стрелците са известни като най-позитивните представители на зодиака. Те държат на забавлението и веселието повече от всичко. Ето защо, когато се случи нещо, което има потенциала да развали настроението им или да ги обиди, бързат да решат проблема и да продължат напред. Не задържат обида в себе си, защото за тях това е загуба на излишна енергия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама