Звезди, които са работили като сервитьори


Звезди, които са работили като сервитьори
Снимка: Getty Images

Мнозина от нас някога са били сервитьори. Това е работа като всички останали и честен начин да свържем двата края. Свързаният с тази понякога нелека професия стереотип често се среща във филмите: начинаещ актьор, музикант или художник сервира по масите, докато се опитва да пробие в шоубизнеса. За да бъдем честни, в този разказ има и частица истина, тъй като много знаменитости са работили като сервитьори и сервитьорки, преди да станат известни. Ето някои от тях:

Крис Прат

Преди да стане успешен актьор, Прат работи като сервитьор в американска верига ресторанти за морски дарове "Bubba Gump Shrimp Co".

Джулиан Мур

Известната актриса се гордее с работата си като сервитьорка. "Аз съм работохолик, бях добра сервитьорка, защото ако ме помолите да свърша някаква работа, ще я свърша по възможно най-добрия за мен начин, независимо каква е тя", споделя звездата.

Дженифър Анистън

Спомняте ли си, когато Рейчъл от "Приятели" си намери работа като сервитьорка? Оказва се, че самата актриса вече е имала аналогичен подобен професионален опит, макар че също като Рейчъл това не било нейното призвание.

Ръсел Кроу

Актьорът е работил в закусвалня в Сидни, Австралия, когато е бил по-млад.

Марая Кери

Певицата си спомня времето, когато за първи път се премества в Ню Йорк така: "Спях на матрак направо на пода и докато пишех песните си бях ужасна сервитьорка".

Лейди Гага

Гага е работила като сервитьорка в закусвалня в Горен Уест Сайд в Ню Йорк. Тя с гордост си спомня, че всъщност успяла да спести достатъчно пари, за да си купи оригинална чанта Gucci! "Бях толкова развълнувана, защото повечето момичета в Sacred Heart винаги носеха луксозни чанти, а аз се появявах с каквото ми падне”, казва тя.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама