Звезди, които са участвали във филми срещу “жълти стотинки”


Звезди, които са участвали във филми срещу “жълти стотинки”
Снимка: Getty Images/Guliver

Много хора смятат, че актьорите и актрисите живеят в безкраен лукс и печелят милиони за работата си. Да, в известна степен това е вярно, но никой не е започнал своя път от върха. В крайна сметка, много от днешните знаменитости са работили за „жълти стотинки”, в сравнение с печалбите на продукцията. Ето за кои става дума.

1. Дженифър Анистън, „Приятели” (сезон 1)

Дженифър Анистън много пъти е била в списъка на най-високоплатените актриси. Тя дори беше в „Книгата на рекордите Гинес” заради възнаграждението си от 1 милион долара, които получи за финалния епизод на „Приятели”. Но по време на първия сезон тя работи за 22 500 долара на епизод.

2. Джулия Робъртс, „Мистична пица”

„Мистична пица”е третият филм във филмографията на Джулия Робъртс. Издаден е 2 години преди легендарната „Хубава жена” (която също не ѝ е спечелва много пари. За ролята в тази романтична комедия Робъртс получава 50 000 долара.

3. Дженифър Лопес, „Да свалиш Уолстрийт”

Дженифър Лопес не печели нищо за ролята, която изигра като вече утвърдена актриса и певица. През 2019 година тя се появи във филма напълно безплатно. Лопес беше и продуцент на този филм, като искаше да покаже, че жените могат да правят добри филми и да работят в екип.

4. Джим Кери, „Ейс Вентура: Зоодетектив”

Ако Джим Кери участва във филм, това обикновено означава, че смехът е гарантиран през следващите 2 часа. В началото на кариерата си известният комик печели много малко пари. Например, за „Ейс Вентура: Зоодетектив” той получава само 350 000 долара, но пък печели много слава, което изиграва своята роля. За следващите си проекти той вече печели между 7 и 20 милиона долара.

5. Гал Гадот, ”Жената чудо”

Израелският модел, Гал Гадот, е актриса от 2009 година, така че много хора я познават като „Жената чудо”. Филмът печели повече от 800 милиона долара, но Гадот получава само 300 000 долара за ролята.

6. Кери Уошингтон, „Скандал”

Лесно е да се предположи, че Кери Уошингтон е натрупала състояние за ролята си в този любим на мнозина сериал. Тя печели по 250 000 долара на епизод, което изглежда наистина малка сума, в сравните с доходите на нейните колеги, които печелят по 750 000 долара на епизод.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама