Зодиите, които са обсебени от коледните празници


Зодиите, които са обсебени от коледните празници
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които са готови да пекат курабийки и да пеят коледни песни още през октомври. През ноември пък вече чинно украсяват елхата, обличат тематични пуловери с еленчета и разпръскват коледен дух наляво и надясно. Ето кои са зодиите, които най-често са обсебени от идеята за Коледа.

Телец

Телецът започва да се подготвя за празниците веднага щом лятото официално приключи. Той не се интересува дали плановете му включват партита, семейни сбирки или просто гледане на коледни филми - стига да има пълна чиния пред себе си, Телецът е щастлив. Точно това е и човекът, който ще разучава нови рецепти за пълнена пуйка още през октомври. Винаги ще го намерите около печката, измисляйки нещо ново или пък в кулинарния магазин, пазарувайки храна, сякаш идва краят на света.

Рак

Ракът е обсебен от цялото време, което ще прекара със семейството и приятелите си по време на празничния сезон. Това е неговото време да се свърже отново със стари познати, да ги поздрави и да създаде нови спомени със семейството си. Раците са точно онези хора, които ще купят еднакви коледни пуловери на всичките си близки, за да се снимат до елхата и споменът за този ден да ги топли цяла година.

Лъв

Лъвът определено обича празничния сезон! Той ще отиде на всички партита, за които има покана (или пък не?), за да се издокара и да впечатлява околните с магнетизма и чара си. Освен това, Лъвовете обожават подаръците. Разбира се, всеки обича да получава готини изненади, но представителите на тази зодия не хабят средства за любимите си хора. Те наистина държат да впечатлят всички и ще се постараят както с избора, така и с опаковката.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама