4 грим тенденции за есен 2020


4 грим тенденции за есен 2020
Снимка: iStock/Getty Images

През летните месеци много от нас посягат само към коректора и бронзанта в козметичните си несесери. Но винаги, когато есента започне да си проправя път и стане време да се заиграем с грима отново, можем да разчитаме на модната индустрия за вдъхновение. Ето кои са тенденциите, които се наложиха като абсолютен хит за есен 2020.

1. Молив за очи в гръндж стил

Леко размазаният черен молив, напомнящ ни за пънк вълната през 90-те, отново е тук. Черното опушено око, на което заложиха от Max Mara, също ще е хит, но в случай, че нямате „лека ръка” за блендиране и опушване, заложете на мек черен молив, какъвто видяхме на ревютата на Marc Jacobs, Dior, Emilio Pucci.

"Плаваща" она линия: Новият бюти тренд на 2020

2. Плаваща очна линия

Разбира се, няма как да минем и поне без един хипи тренд. Плаващата очна линия е страхотна театрална интерпретация на сенките за очи от 60-те години. Можете да експериментирате от съвсем нежна гънка, а ла „Черния лебед”, както направиха от Valentino, до опушена очна линия в стила на Туиги, на каквато визия заложиха от Celine.

Вижте тази публикация в Instagram.

Sunday Best! Happy Easter! Hope you are all well, happy and healthy! X

Публикация, споделена от KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) на

3. Златно фолио

Няма начин да не сте забелязали колко актуално е златното фолио при маникюрите. Очевидно и гримьорите са на една и съща вълна, когато става дума за авангард. Най-разпространеният материал за грим през есента ще бъде „златното листо”, или по-скоро металното листо, тъй като се предлага в няколко цвята.

4. Готик звучене

Не толкова нежна тенденция. Rodarte показа лесен и почти ежедневен начин да изпробвате вампирската тенденция със загадъчни бордо устни и кокетни мигли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама