4 идеи за прически за новогодишно парти вкъщи


4 идеи за прически за новогодишно парти вкъщи
Снимка: iStock/Guliver

Само след няколко дни 2020 година най-накрая ще приключи. Ако това не е достатъчна причина за празнуване, не знаем какво би било. И тъй като тази новогодишна нощ няма да бъде отпразнувана на изискано парти или пък с луди танци в клуб, много дами са объркани как точно трябва да изглеждат, посрещайки Нова година на домашно парти със семейството или най-близките приятели. Разбира се, всеки иска да изглежда като най-добрата версия на себе си, за да започне с пълен пакет от добри вибрации. Ето няколко идеи за лесни прически, които изглеждат различно, празнично, без да дават усещане, че сте се престарали.

4 ПРАЗНИЧНИ ТОАЛЕТА ЗА НОВА ГОДИНА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

1. Усукана половина

Когато искате да носите косата си пусната, но все пак искате да я направите малко по-специална, усукването е идеален вариант. Тази вариация е наистина лесна за изпълнение, защото просто трябва да хванете два кичура, да ги усучете и вържете отзад, а след това да добавите малко вълни с машата.

2. Половинчат буфан

Още една бърза идея, включваща горната част на косата. Прическите „буфан” са класически и никога не излизат от мода, така че ще бъдете победител с тази опция за безопасна, но ефектна прическа. Единственото, което трябва да направите, е да изправите косата, да топирате областта на темето и да завържете половината коса.

3. Холандска плитка с кок

Забравете фойерверките, тази Нова година всички ще гледат косата ви. Това е една прическа, която с правилните продукти и ноу-хау е много по-лесна за създаване, отколкото изглежда. Единственото условие е да можете да плетете хубави плитки, като в случая и рибена кост ще ви свърши работа.

4. Закачливи кокчета

Ако планирате да прекарате новогодишната нощ в танци (дори и да са в кухнята ви), тогава ще ви трябва прическа, която не само е издръжлива, но и изглежда невероятно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама