Направете това в края на декември, за да имате успешна 2021


Направете това в края на декември, за да имате успешна 2021
Снимка: iStock/Guliver

Нищо чудно, че казват както празнувате Нова година, така и ще я прекарате. Нова година е ново раждане, преход от едно състояние в друго, обновяване на всичко, което ни заобикаля. С раждането на нова година има промяна на енергиите, които силно влияят на живота ни. Затова трябва да се подготвите и да се опитате да настроите тези енергии, така че годината да е успешна във всичко. Семейният психолог-консултант и астролог Олга Корепина е изготвила подробен план как да прекараме края на декември смислено и правилно да отпразнуваме Нова година, пише Marie Claire.

Седмица преди Нова година...

През седемте дни преди Нова година имаме възможност да отработим кармата от последната година и да влезем в новата със свежа енергия. Почиствайки миналото, ние решаваме много проблеми в семейството, в отношенията, в работата. Изплащаме дългове на фина равнина и се готвим да си поставим нови, желани цели.

Ако имате някакви ненужни или недовършени връзки, ситуации, взаимоотношения, дългове и дела, които са се оформили през тази година, те трябва да бъдат завършени, доколкото е възможно, поставяйки смела точка в енергиите на изходящата година.

25 декември

Време е да останете насаме със себе си. В спокойна обстановка си спомнете изминалата година, анализирайте какво е направено правилно и какво не. Осъзнайте мечтите и истинските си желания и планирайте за следващата година.

26 декември

Ден на здравето и активния начин на живот. По-скоро се откажете от лошите навици, макар и само от един, но нека е точно днес и побързайте да излезете на чист въздух, за да укрепите тялото. Почистете, отървете се от стари и ненужни неща.

27 декември

Ако душата поиска празник, днес е точно подходящият момент. Ходете на срещи, играйте с децата си и заявете любовта си на близки и приятели.

НАЙ-ИЗПОЛЗВАНАТА ДУМА ПРЕД ДЕКЕМВРИ Е РАВНОСМЕТКА

28 декември

Намерете време за родителите си. Можете също така да се занимавате с домакински задължения, но винаги с удоволствие. Ако трябва, поискайте прошка от семейството и приятелите си.

29 декември

Този ден е подходящ за хармонизиране на отношенията с мъжете. Помолете ги за прошка и им простете.

30 декември

Добър момент да направите дългоочаквани покупки. Време е да разберете дали правите това, което обичате, или си струва да се озовете в друга професия?

31 декември

Ден на промените и светли, радостни планове. Време на общуване с най-скъпите и обичани хора.

С всеки удар на часовника, дори мислено, повторете най-съкровеното си желание. След като сте го повторили 12 пъти и звукът от последния удар все още виси във въздуха - завъртете енергийния водовъртеж, представяйки си как енергията на очакване, очакване и радост се събира във вашата чаша. След като отпиете, мислено пренасочете тази енергия към сърдечната чакра, като държите листа с желание в лявата си ръка. Носете го със себе си през първите 12 дни от годината, а сутринта на 13 януари сложете листа в съд с вода, добавете капка от любимия си парфюм там и го поставете във фризера за 12 часа. Преди лягане запалете свещи и поставете контейнера да се размрази. Това ще се превърне в символ, че ледът се е счупил.

През първите 12 дни от годината...

Първите 12 дни от годината ще повлияят на това как ще прекарате следващите 12 месеца. Важно е да поддържате правилното мислене и да работите през един от най-важните аспекти на живота всеки ден.

1 януари

Посветете първия ден на семейството си и предефинирайте целите си за следващата година. Не бъдете скъперници, за да дадете топлина на тези, които обичате - това е най-мощната енергия във Вселената.

8 НЕЩА, КОИТО ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

2 януари

Обадете се на онези, които все още не са имали време, за да ви честитят Нова година. Или може би има човек, с когото сте общували като дете, но не сте се виждали от няколко години? Повярвайте ми, той ще бъде много щастлив да ви чуе отново!

3 януари

Починете си от материалния свят за известно време, включете релаксираща музика, направете медитация. В този ден не е грях само да се харесаш. Това обаче трябва да бъде просто физическо удоволствие и радост за истинското ви Аз.

4 януари

Направете първата стъпка към сбъдването на мечтата си. Смелите желания обичат действията и реалните дела, а не абстрактни планове. Така че настройте се за резултата днес.

5 януари

Днес е добре да харчите пари за себе си, да посетите спа център, салон за красота или сауна. Влезте в Новата година свежи и обновени!

6 януари

Време е за стратегическо планиране. Няма значение какво ще правите през годината - бизнес, градинарство или творчество - направете ясен план и не забравяйте да го обсъдите с любимите хора. Не се страхувайте да общувате и да кажете на другите да знаят вашите тайни - помощниците могат да ви бъдат полезни.

7 януари

Коя дума започва с това число? Точно така, думата "семейство"! Тя е тази, която трябва да посвети целия ден. Помислете за родителите си, купувайте им подаръци. Можете да направите нещо около къщата, но със сигурност с радост и ентусиазъм.

8 януари

Това е денят на децата и творчеството. Почувствайте се като дете и се потопете в атмосферата на играта, нови преживявания и изненади. Работете с децата си, за да извайвате, рисувате, апликирате или създавате кулинарно чудо с тяхна помощ. Ако нямате деца, посетете приятели, които ги имат. Носете им интересни подаръци и добро настроение.

9 януари

Добър ден за започване на нова диета или изхвърляне на лоши навици.

10 януари

Най-доброто време за изграждане на взаимоотношения с партньора, семейството и приятелите. Купете подаръци, подарете радост и усмивки на тези, които искате да видите през цялата година. Анализирайте връзката, която не върви добре, и формулирайте варианти за промяна на ситуацията.

11 януари

Днес ясно дефинирайте за себе си какво можете и трябва да оставите от живота си. Потърсете помощ от четирите елемента, за да се изчистите от негативната енергия. Направете символично „погребение“: напишете на хартия, това е енергията на Земята,това, което бихте искали да забравите. Изгорете листа, като предадете целия негатив в ръцете на Огъня. Издухайте и оставете Въздуха да отнесе мислите ви. Просто го направете над течаща вода! Четвъртият елемент, Водата ще отмие и ще разтвори това, което завинаги трябва да остави съдбата ви.

12 януари

Отидете в търсене на талисман, който ще ви напомни за вашите желания и планове. Купете това, което отговаря на вашите вътрешни чувства. Поставете талисмана, заедно с желанието, под възглавницата в нощта на старата Нова година и си позволете да повярвате в чудото.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама