4 празнични тоалета за Нова година под карантина


4 празнични тоалета за Нова година под карантина
Снимка: iStock/Guliver

По това време миналата година разглеждахме любимите магазини за блестящи рокли, обсипани с пайети, в чудене на каква парти екипировка да заложим. До последния момент умувахме дали да идем на партито на приятел, в ресторант, или пък да се помъчим да стигнем и на двете места. Разбира се, на всички ни е ясно, че 2021 година ще я посрещнем по различен начин – със задушевна вечеря на свещи, в компанията на най-близките приятели или пък на онлайн парти. Но твърдо отказваме да се лишим от блясъка и празничното настроение на Нова година, независимо от обстоятелствата. Пък и всеки има нужда от малко вълшебен прашец след такава година, нали?

И макар високите токчета и бляскавите рокли да остават наказани в гардероба, чакайки по-добри времена, това не означава, че не можем да вкараме малко стил в нашата зона на комфорт (известна още като четирите стени на хола). Ето и няколко идеи как да се случи това.

КАК ДА НОСИТЕ КОЖЕН ПАНТАЛОН, БЕЗ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ЕВТИНО

1. Бляскав анцуг

Ако сте прекарали голямата част от тази година по пижама или анцуг, няма нищо лошо да я изпратите така, макар и с малко повече блясък.

2. Рокля пуловер

няма как да сбъркате с роклята пуловер, а най-хубавото е, че се връзва много добре и с пухкави пантофи.

3. Плетени панталони

Може да ви звучи странно, но тези панталони обещават да се задържат като тренд. Нещо средно между анцуг и пуловер (но за крака).

4. Блейзър и дънки

Защото е класика в жанра и се комбинира чудесно с удобни кецове!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама