4 тенденции при цветовете за коса за пролет 2022


4 тенденции при цветовете за коса за пролет 2022
Снимка: iStock/Guliver

Рано ли е да кажем, че пролетта е най-хубавото време от годината? Разполагаме с цветя, зеленина, приятно време и шикозни модни избори. Но любимата ни част е възможността за рестартиране. Макар че за някои това може да означава пролетно почистване на къщата, други се стремят да актуализират външния си вид. Ако през зимата сте се колебали да промените цвета на косата си, нека това е знак за предстоящия сезон. А ето и кои цветове ще бъдат особено актуални, що са отнася до косите!

1. Ягодово червено

Пролетта е най-доброто време да станете цветни, особено ако сте искали да изпробвате забавен, ярък нюанс, като това оражево-розово-червено! Няма да лъжем, поддържа се трудно, но пък е идеален вариант за онези, които не се задържат много дълго на един цвят.

2. Пастелни върхове

Нека си го кажем, пастелните нюанси никога няма да излязат от мода през пролетта. Тази година обаче се фокусираме само върху нюансите на нашите краища. Ще видим доста подобни прически, създаващи смели визии, но с пастелни нюанси, а не с живи.

3. Медени тонове от 80-те

Супер актуален цвят за пролетта на 2022, защото медните тонове вървят перфектно ръка за ръка със слънцето, по-светлите кичури и топлината на сезона.

4. Дълбоко бежово

Спомняте ли си тенденцията „бронде”? Е, завръща се по нов начин. Виждам много блондинки да преминават към цветове с ниска поддръжка, които включват по-естествена палитра. Бежовото има малко повече дълбочина от „бронде”, за да усъвършенства естествено подобрения външен вид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама