Как да носите кожен блейзър тази пролет


Как да носите кожен блейзър тази пролет
Снимка: Instagram

Кожата се очертава като една от най-големите модни тенденции на 2022 година. Въпреки че вече сме наясно как да стилизираме кожените си панталони, коженият блейзър, който изживява своя звезден миг, е доста “по-пипкав” за съчетаване. Ако и вие искате да добавите тази находка към гардероба си, ето основите, от които трябва да започнете.

1. Заложете на кафяво

Най-лесният начин да стилизирате кожен блейзър е да изберете кафяв модел, макар да си мислите, че черната кожа би изглеждала най-добре. Честно казано, кафявото всъщност е малко по-лесно за носене и се усеща по-небрежно.

2. Комбинирайте с черно-бели основи

Говорим за клинове, поли, ботуши с подметка и обикновени тениски. Искате малко цвят? Добавете малки акценти като чанта, лента за глава или обеци.

3. Добавете деним

Денимът е класически партньор на кожата, но има някои комбинации, които изглеждат по-стилни от други.

4. Не се страхувайте от свободните силуети

Свободните панталони, анцузите и всички суичъри са друга любима тенденция за 2022. Всичко, от което се нуждаете, за да се облечете като истинско модно гуру, е една добре съчетана основна част. Да, коженият блейзър добавя голяма доза блясък дори към най-спокойните силуети.

5. Използвайте го за “заземяване” на color-block

Неочакваните съчетания като люляк и рубинено червено привличат доста вниманието, но ако предпочитате да намалите ярките вибрации, опитайте да добавите черен кожен блейзър и черни обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама