4 тенденции при маникюра, които ще са хит през 2023


4 тенденции при маникюра, които ще са хит през 2023
Снимка: iStock

2022 определено беше доста ползотворна и разнообразна, що се касае до ноктите и тяхното стилизиране. И така, какво да очаквате от тази година? Уви, нищо чак толкова вълнуващо, поне до пролетта. От стилове с ниска поддръжка до аксесоари - това са 4-те тенденции при ноктите, които се търсят все повече в Instagram и TikTok.

Вижте още: 6 ключови тенденции в грижата за кожата през 2023

Изтънчен хром

Хромът не означава автоматично заслепяващ и бляскав ефект. Глобалният посланик на OPI Хариет Уестморланд прогнозира, че хромът, но не такъв, какъвто го познавате, ще бъде хит през 2023. По-скоро заложете на непрозрачен дизайн с хромиран връх, който е нов поглед върху лятната тенденция за „глазирани“ нокти, вдъхновена от Хейли Бийбър.

Незабележим френски

Френският маникюр преживя леко завръщане миналата година, но за 2023 той е още по-желан. Френският маникюр ще бъде много тънък и естествен - едва забележими, фини бели връхчета, които правят ръцете и ноктите да изглеждат шикозно и скъпо.

Маникюр „без маникюр“

Звучи ви познато, нали? Да, подобно на макиажа „грим без грим“, тенденцията завладява и ноктите - минимални маникюри, които показват здрави, момичешки нокти, излъскани до съвършенство. Нюанси като бебешко розово и перлени отблясъци прикриват всякакви несъвършенства, като същевременно карат ноктите да изглеждат чисти и добре поддържани.

Бижута за нокти

Пиърсингът за нокти ще бъде голям хит през 2023. По-дългите нокти ще бъдат украсени с висящи медальони, халки и камъчета, за да направят смело изявление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама