Как да носите “прозрачния” тренд през 2023


Как да носите “прозрачния” тренд през 2023
Снимка: Getty Images

Пълният хедонизъм в облеклото навлиза смело в тенденциите на 2023, както му и приляга. Е, разбира се, малко по-смекчен е, странен на места и е съчетан както със сладост, така и с подривна сила. Драпираните и прозрачни рокли отразяват как „секси облеклото“ ще се трансформира през следващите сезони.

Rick Owens със сигурност не е единственият дизайнер, който представи прозрачни материи в последната си колекция. Явлението беше наблюдавано при всички модни къщи -от Saint Laurent до Valentino, от Ester Manas до LaQuan Smith.

Тенденциите на 2023: Панталон с един крачол

Знаменитостите също си играят с прозрачността - от Оливия Уайлд, та чак до принцесата на Уелс. Може би няма по-добър посланик на този стил обличане от звездата на Bridgerton Симон Ашли, която е носила многократно този тренд.

Прозрачните модели имат предимство в “сглобяването” на по-секси външен вид, като същевременно поддържат деликатно женствено докосване с възможност за наслояване, което позволява дълбочина на обличането. Що се отнася до това как да стилизирате прозрачни дрехи тази година, трябва да си играете със слоевете.

Заложете на бельо с висока талия (или къси панталонки) и бралет. Също така можете да експериментирате и с наслояване отгоре, за да добавите друго измерение към визията. Най-важното нещо обаче, е да се чувствате себе си. Носете тенденцията с увереност – най-важният елемент за възприемане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама