5 цвята при прическите, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)


5 цвята при прическите, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Тъй като декември е точно зад ъгъла, бавно се подготвяме за зимата. За някои от нас това означава да инвестираме в нови връхни дрехи, а за други – нов цвят на косата. Ако сте от втория отбор, имаме няколко идеи за вас. Ето кои ще са зимните цветове при прическите, които ще бъдат навсякъде този сезон.

Наситено бордо

Наситеният бургундски нюанс е чудесен вариант за брюнетки, които искат да добавят малко жизненост и пикантност към цвета на косата си, без да преминават в „отсрещния“ лагер.

Ябълка с канела

Друг нюанс на червеното, който трябва да имате предвид, е медночервеното - поразителен цвят, който ще издържи през зимата, стига да залагате на двойна хидратация.

Гъбено кафяво

Това е един доста неопределен земен тон – нито прекалено студен, нито топъл, застанал по средата между есента и зимата.

Сив балеаж

Вместо да се противопоставите на сивото, защо не сключите примирие? Просто се уверете, че краищата са изсветлени и тонизирани, така че всичко да се слее безпроблемно.

Чай с мляко

Този нюанс създава целунат от слънцето ефект с безпроблемно израстване и без груби корени. Трябва да оставите малко топлина в естествения цвят на косата си, а гланцът ще добави хидратация и бежови тонове отгоре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама