5 тенденции при ноктите, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)


5 тенденции при ноктите, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Докато се приближаваме до това да кажем au revoir на 2023 и bonjour на 2024, ние се вълнуваме и за бюти тенденциите, които предстои да видим през идните месеци. Независимо дали се подготвяте за вечер навън с приятели, или гости у дома с момичетата, свеж маникюр може да промени цялостното ви настроение! Вариантите за „зимни“ нокти са безкрайни, затова днес ще ви представим 5-те тенденции, които се откроиха най-много.

Вижте още: Как да изберете прическа според формата на носа (СНИМКИ)

1. Френски в златно и черно

Внесете обрат в класическата визия, като лакирате ноктите си с блясък и нанесете черен матов лак върху върховете. Комбинацията от черно и златно добавя елегантен завършек, който ще работи за всеки банкет или коледно парти.

2. Връхчета в Арт деко

Стилът Арт Деко е всичко друго, но не и перфектен. Забавлявайте се с различните линии и форми, като използвате тънка четка, за да създадете свой собствен геометричен шедьовър. Добре е да започнете с един цвят (като злато) и да наслоите следващите два нюанса отгоре (към върховете).

3. Небесни стикери

Стикерите са обикновени и някак детски, но правят смело изявление (особено когато е намесено злато). Започнете с основен цвят и го оставете да изсъхне напълно, преди да поставите стикерите успоредно на кутикулата. Запечатайте всичко с топ лак.

Вижте още: 5 модни находки, в които да инвестирате тази есен

4. Златен хром

Маникюрът със златен хром със сигурност ще привлече вниманието на следващото събитие от зимния ви календар.

5. Син мрамор

Знаете ли, че синият цвят говори за вдъхновение, стабилност и спокойствие? По тази причина този синьо-златист маникюр може да ви донесе добри вибрации. Съвсем друг въпрос е, че това е смесица от изкуство и наука.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама