5 тенденции при прическите, които ще са хит през 2023


5 тенденции при прическите, които ще са хит през 2023
Снимка: iStock/Guliver

Ако можем да обобщим 2022 в контекста на прическите, всичко беше свързано с подстригване и експериментиране със стилове, които дори не са ни минавали през главата. Какви обаче ще са най-големите тенденции в прическите през 2023? Разберете сега.

Гладък артистизъм

Артистичността се завръща и фризьорите отново започват да разполагат с повече творческа свобода. Толкова дълго време ставаше въпрос само за прическата, че ни е странно отново да виждаме завръщане към стилизирането. През 2023 въпросът опира до това как носите косата си - много хлъзгавите, желирани гриви са голяма тенденция в момента.

Box Bob

Бобовете все още са много актуални и стилът „кутия“ ще бъде един от най-популярните за 2023 г. Това е изключително класически боб - остра форма, която залага на по-малко слоеве и повече на правите линии и ъгли. Това е въплъщение на силна прическа.

Луксозна дълга коса

Дългата и пищна коса отново е в тенденция, но и тук се движим към по-стилизирана естетика. Това може да е класически сешоар или големи обемни вълни, но каквото и да е, важното е, че е в противовез на последните няколко години, в които манията по късите прически ни остави по-малко място за експерименти.

Страничен път

Много жени все още залагат на централно разделение на косата, но изведнъж нещата се чувстват свежи и нови със страничния път, който е доста по-чувствен.

Мокра визия

Изключително лъскавата, невероятно блестяща коса с мокър вид е тенденцията за 2023, която ще бъде навсякъде. На подиума Chanel и Saint Laurent ни показаха как да носим този стил на всякаква дължина, независимо дали с централен или дълбок страничен път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама