5 зимни цвята за нокти, които да опитате


5 зимни цвята за нокти, които да опитате
Снимка: iStock

Когато търсите нов и интересен нюанс за зимния си маникюр, не е лоша идея да погледнете гардероба си. Ако изглеждате добре, носейки даден цвят като дреха, е повече от вероятно да изглежда страхотно и върху ноктите ви. Но въпреки че изборът между нюанси е изключително индивидуален, някои неща са универсални, като преминаването към по-дълбоки тонове и играта с матови и кадифени текстури. Ето кои са цветовете, с които си струва да експериментирате и не са червено.

Тъмнозелен мъх

Не можете да сбъркате с тематично виненочервено покрай Коледа, но ако търсите нещо по-неочаквано, погледнете към наситено мъхесто зелено. Този нюанс ласкае всеки тон на кожата, а зеленото е хубав начин да изпробвате по-тъмен нюанс, без да носите класическото бордо.

Ярка горчица

Този цвят ще ви помогне да запазите нещата свежи и вълнуващи, като можете да отидете стъпка по-далеч с по-златисти отблясъци.

Мастилено синьо

Наистина харесваме дълбоките скъпоценни тонове за зимата! Мастиленото синьо изглежда наистина адски луксозно, без да дразни окото.

Земен металик

За да издигнете блясъка на следващо ниво, помислете за хром. Наистина е свеж, защото не е това, което ще видите да носят всички останали.

Маслинено зелено

Това е кремаво горско зелено с жълти подтонове. Топлото, приглушено зелено е универсално и хармонира добре с други цветове, като същевременно прави изявление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама