6 бюти правила, които неостаряващата Шарън Стоун следва


6 бюти правила, които неостаряващата Шарън Стоун следва
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата от „Първичен инстинкт“ Шарън Стоун не смята за комплимент факта, че не изглежда нито ден над 40. Тя не иска да бъде известна като „неостаряваща красавица“ и за нея идеята, че младостта е единственото нещо, което е красиво, просто не е истина. След като претърпя животозастрашаващ мозъчен кръвоизлив и инсулт, нейната гледна точка за красотата се промени, карайки я да се грижи за себе си, вместо да преследва нереалистични стандарти. Въпреки това сияйният външен вид на Стоун продължава да зашеметява, доказвайки, че истинската красота не остарява.

1. Тя вярва в простите неща, особено що се отнася до сутрешната ѝ рутина

Шарън Стоун започва деня си само с най-важното - изплакване на лицето с вода и старателно измиване на зъбите. Това е освежаващ подход към грижата за себе си, който доказва, че понякога по-малкото е повече. Нейната блестяща усмивка е свидетелство за ефективността на нейната рутина.

2. Хидратирането е ключов компонент за нея

Един от най-ценните ѝ артикули е крем от старата школа, който майка ѝ е дала, когато била на 12. Актрисата споделя: „Мама ми каза: „Слагай това сутрин и вечер и ще ми благодариш до края на живота си“, а аз все още ѝ благодаря 50 години по-късно. Поддържа кожата ми пухкава и сияйна“.

Вижте още: 5 бюти продукта, които французойките винаги имат в чантите си

3. Тя мие косата си само веднъж седмично

Това не само ѝ помага да поддържа характерната си къса прическа, но също така позволява на косата ѝ да си почине от постоянното почистване. Тя също така вярва в смяната на продукти и поддържа поне 4 различни марки.

4. Вярва в ексфолирането

Тя твърдо вярва в силата на ексфолирането за постигане на чиста и здрава кожа. „Мисля, че е важно да ексфолирате кожата си редовно. Вярвам в опростяването на нещата. Просто почиствайте добре лицето и тялото си с хубав скраб.”

5. Не изпробва нови козметични процедури

Стоун разбира, че всеки има свой собствен уникален път и вярвания за трансформиране на външния си вид. „Ако искате да си направите пластична операция или козметична интервенция, давайте смело. Но ако не искате, не го правете, подлъгани по реклами и чужди препоръки“, сподели тя пред Harper's Bazaar. Актрисата от години ходи на хидратиращи и почистващи процедури и не обича да експериментира.

6. Дава приоритет на вътрешната красота

Стоун е наясно, че истинската красота започва отвътре и затова тя подхранва тялото си, като избягва силно преработени храни, газирани напитки и кофеин. Но яде и неща, които обича, като месо и черен шоколад, и не си поставя ограничения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама