5 бюти продукта, които французойките винаги имат в чантите си


5 бюти продукта, които французойките винаги имат в чантите си
Снимка: iStock

Не е тайна, че сме обсебени от френските култура, начин на живот, шик и т.н. От начина, по който французойките обзавеждат домовете си, до изучаването на техния майсторски грим “без грим” и въздишането по нежната им еклектика, ние винаги се стремим да подражаваме на идеологията “je ne sais quoi”. Ето защо днес ще ви споделим кои са 5-те неща, които френските жени винаги носят в чантите си.

1. Надеждно червило

Това може да е малко ангажиращо, но никоя французойка не излиза без изпробвано червило. Малко е клише, но толкова вярно.Това е хитрият трик, който френските дами “държат в ръкавите” си. Понякога те използват червилото като руж, така че да не носят много продукти в себе си.

2. Многофункционален крем

Никакъв грим не може да прикрие напуканата, лющеща се кожа. Ето защо французойките винаги имат в себе си многофункционален крем на базата на ланолин или хомеоплазмин. Въпреки че е подобен по приложение на вазелина или аквафора, този продукт има няколко ключови разлики в консистенцията и производството - има леко матово покритие и може да се използва за различни кожни заболявания като псориазис. Той може да се използва върху петна, порязвания, сухи или раздразнени участъци от кожата.

Вижте още: 6 въпроса, които да си зададете преди да сложите ботокс

3. Бронзант за слънчев блясък

Въпреки че изглежда, че французойките са напълно естествени, не се заблуждавайте – те обожават грима. На 100% сме убедени, че френските майки запознават дъщерите си с теракотения бронзант на Guerlain още в тийнейджърска възраст. Разликата е при нанасянето - те не очертават формата на цифра „3“ по протежение на профила на лицето, а нанасят хоризонтално върху бузите и носа за фин ефект на слънчева целувка.

4. Лек, кремообразен коректор

Всъщност през повечето време французойките изобщо не носят фон дьо тен. Френските жени избирателно прикриват мънички петна и обезцветяване, като нанасят кремообразен коректор само там, където е необходимо. За естествен завършек изберете формула за сияен завършек, който издържа цял ден.

5. Успокояващ лосион за ръце

Има причина френската кожа да изглежда елегантна, независимо от възрастта. Подобно на многофункционалния мехлем, ще намерите тубичка хидратиращ лосион за ръце в чантата на всяка французойка. Най-добре е той да е богат на термална изворна вода за успокояваща хидратация и минерално масло за задържане на влагата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама