7 прически, които карат ниските жени да се открояват от тълпата (СНИМКИ)


7 прически, които карат ниските жени да се открояват от тълпата (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Точно както дрехите и обувките, които могат да помогнат за удължаване на ръста ни, прическата може да ни помогне да "ни направи" по-високи. Въпреки това намирането на прическа, подходяща за нашите характеристики, височина, личен вкус и тип коса, не е лесна задача, особено за ниските жени. Подготвихме списък с някои стилове, които могат да ви дадат нов облик и да удължат фигурата ви, без да изискват твърде много драстични промени.

Боб

Бобът е постоянна тенденция от известно време и все още остава изключително популярен. Косата е с дължина над раменете, при асиметричния боб е по-къса на тила и по-дълга отпред. Помага за омекотяване на чертите, така че е идеален за жени с квадратно лице.

Пикси

Момичета могат да носят пикси прическа с бретон и няколко слоя или настрани с допълнителен обем. Този стил е идеален за ниски жени с остри или издължени черти, тъй като оставянето на врата отворен може да им помогне да изглеждат по-високи.

Вижте още: Коя прическа най-много ви подхожда според формата на лицето ви

Със средна дължина

Ако не сте фен на наистина късата коса, можете да изберете миди прическа или прическа със средна дължина. Този стил едва докосва раменете и ще направи торса ви да изглежда по-издължен. Освен това косата е достатъчно дълга, за да ви позволи да направите някои промени.

Лоб

Ако вие, като дребна жена, имате кръгло лице, това е вашата перфектна прическа. Лобът или дългият боб могат да ви придадат нотка на свежест. Освен това може да изостри чертите ви и да разкрие брадичката ви. Това е много модерна прическа, която може да ви накара да изглеждате невероятно.

Вижте още: Забравете тези прически, състаряват с 10 години (СНИМКИ)

Класическа прическа гарсон

Прическата гарсон е класика, която е възродена като тенденция в наши дни. Тази визия леко покрива ушите и напълно разкрива тила, като същевременно добавя обем в горната част на главата. Може да ви накара да изглеждате по-високи, както и да ви придаде отличен и безгрижен вид.

Вижте още: 5 супер прически според формата на носа ви (СНИМКИ)

Мълет

Друг стил, който се завърна от 90-те години, е мълет. Тази прическа, по-къса отпред и по-дълга отзад, е оригинална, която ще ви помогне да изглеждате по-високи. Освен това превръща външния ви вид в безгрижен, свеж. Бихте ли се осмелили да опитате този външен вид?

Дълга и права

Ако късата коса не ви отива или сте влюбени в дългата коса и искате да я запазите такава, този тип прическа може да е идеална за вас. И като дребничко момиче все пак ще ви помогне да изглеждате по-високи. Важно е, ако изберете този, да заложите на гладка, права коса, защото ако добавите вълни или пластове, косата ви ще придобие обем, което няма да помогне за визуалното удължаване на фигурата ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама