7-те бюти тенденции на лято 2018


7-те бюти тенденции на лято 2018
Снимка: iStock/Guliver

Възползвайте се максимално от всеки слънчев ден с тези 7 тенденции за красота, които със сигурност ще властват през това лято.

Кобалтово сини сенки

Ярките очи са тенденция още от пролетта. Но докато преминаваме към лятото, кобалтът изпъква на преден план.

Гланц

Чао, чао матови устни. Гланцът за устни се връща с пълна сила. От прозрачен до холографски блясък, стига да е блестящо, всичко върви.

Цветна спирала

Сини, лилави, червени - нищо не е забранено. И е по-удобно, отколкото си мислите. Друг вариант е първо да използвате бял праймер или просто да добавите фин нюанс, като го нанесете върху първия слой черна спирала.

Камъни по ноктите

Брокат? Това е толкова демоде. Това лято всичко се върти около кристалите. Използвайте ги колкото, когато и където поискате, ако искате да сте на гребена на вълната.

Филирано каре

Запознайте се с прическата на лято 2018. Все повече звезди избират точна тази визия, защото е модерна. Кой се нуждае от плажни вълни, когато елегантните прави коси изглеждат толкова невероятно?

Блясък по тялото

Риана започна тази тенденция, а ние искаме да я продължим. Нанесете блестящ лосион за тяло на раменете и ключиците си, за да се превърнете в истинска лятна богиня.

Модерна Клеопатра

Черната очна линия никога не е излизала от мода. Но този сезон тя е по-плътна, драматична и обхваща цялото око, не само горната част.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама