Мъж се престори на жена и участва в конкурс за красота (снимки)


Мъж се престори на жена и участва в конкурс за красота (снимки)
Снимка: Instagram

Мъж, престорил се на жена, взе участие в конкурс за красота и дори достигна до финала, без дори да сменя пола си! 22-годишният Илай Дягилев от Kазахстан се включил в Miss Virtual Kazakhstan под името Арина Алиева.

Eдинственото, което направил преди да се снима и да изпрати снимките, било да сложи малко грим. Външният вид на младежа се е видял достатъчно привлекателен за мнозина казахстанци и те гласували за него, като го пратили във финалната фаза на конкурса, пише "Монитор".

"Един ден спорихме с приятели за красотата и тогава ми хрумна идеята да взема участие в този конкурс. Винаги съм бил привърженик на идеята за естествена красота. Сега сами виждате, че много момичета са еднотипни, всички еднакво се гримират, обличат и смятат, че ако следват модните тенденции, значи са красиви. Аз не съм на това мнение", разказва Илай.


Според него преди момичетата били по-естествени и били по харизматични, а сега всички се подчиняват на стремежа да бъдат в една и съща "опаковка". "Стигнах до финала и тогава разбрах, че нещата са отишли прекалено далеч – повече от 4 000 души бяха гласували за мен, затова реших да разкрия истинската самоличност на Арина Алиева".

След като си признал, организаторите на конкурса го дисквалифицирали и го заменили с жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама