Нещата, които всяка жена ще разбере


Нещата, които всяка жена ще разбере
Снимка: iStock/Guliver

Има някои неща, които само жените правим - оправяме се по-бавно за излизане, никога нямаме какво да облечем, често сменяме настроението си... Определено само една жена ще се припознае в следните неща, които един мъж никога няма да разбере.

Гримиране

Представи си как много старателно си се гримирала последните 20 минути и слагаш последния щрих, а именно – спиралата. Някак си успяла да не си докоснеш клепачите, докато я нанасяш. Очната ти линия е станала перфектна, след като си я поправяла минимум пет пъти и окото ти буквално се е зачервило от търкане и… кихнеш.

Кокче

Вкъщи си си. Бързаш да вържеш косата си за минимално време, за да не ти се пречка, докато чистиш по анцуг и с две движения някак успяваш да направиш перфектното небрежно кокче. Цял ден седиш така у вас, но идва време да излизаш. Буквално минути, преди да обуеш обувките си, някакъв косъм пада и решаваш набързо да развържеш косата си и да направиш нов кок, повтаряйки процеса едно към едно. На всички ни е ясно, че всеки път се получава някакво недоразумение на природата и никога отново не можеш да направиш подобен кок.

Сутиен

Мъжете никога няма да разберат какво е да бързаш и обличайки си сутиена, върху него потник, блуза, връхно и т.н., да осъзнаеш, че нещо не е наред с презрамката ти. След мъчителни опити да я оправиш, разбираш, че е усукана и за да спасиш положението, трябва да съблечеш всичко. Също така няма да разберат какво е да облечеш любимия си сутиен и да осъзнаеш, че вече ти е малък или ти убива.

Гланц за устни

Със сигурност на всяка жена ѝ се е случвало да реши да си сложи гланц за устни и да бъде с пусната коса. Всички знаем, че това е груба грешка, особено когато навън времето е ветровито.

гланц за устни

Пазаруване

Случвало ли ти се е да влезеш в магазина за едно-две неща и да не взимаш кошница, защото смяташ, че няма нужда? И накрая се оказваш на касата, едва удържаща всички покупки, които си прегърнала силно, за да не изпуснеш? В такъв момент ти се иска да беше взела кошница, нали? Но не, това не е всичко. Прибираш се вкъщи, разопаковаш и е много вероятно да си забравила точно онези едно-две неща, заради които си отишла до магазина.

Прическа

Имаш прекрасна дълга коса, за която винаги си си мечтала. Току-що си излязла от салона за красота. Радваш се на новата си прическа максимум една седмица, след което заявяваш, че искаш да я отрежеш. След време отиваш и се подстригваш. В началото си супер щастлива, че най-накрая си си променила прическата. Разбира се, това не трае дълго. Бързо след това отново искаш да я пуснеш дълга. Това е естественият кръговрат…

Обувки

Влизаш в магазина за обувки и мигновено се влюбваш в страхотен чифт обувки, които моментално искаш да имаш. Пробваш ги. Не са страшно удобни, но са на намаление, а и дори да не са – са толкова красиви. Купуваш ги. Нямаш търпение да ги обуеш и чакаш повод да ги поразходиш. Обуваш ги, много си щастлива. Цяла вечер си с тях и през сълзи стискаш зъби, защото направо ти съсипват краката. Истинското щастие идва, когато си си вкъщи и ги събуеш. Краката са ти благодарни, а ти си обещаваш никога повече да не ги обуеш. Много вероятно е да си мазохист и само защото са много красиви да се подложиш на тази агония отново, а още по-вероятно е никога повече да не ги носиш.

Със сигурност има още много неща, които само ние жените си знаем и разбираме. Да си жена не е лесно и всички го знаем, но е много забавно да видиш, че това през което на теб ти се налага да преживяваш, е взаимно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама