Дължината на косата издава характера ни

  • Дължината на косата издава характера ни
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 18.05.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

С дължина до ухото, до раменете, дълга или къса... истината е, че косата ни е сред най-отличителните ни черти. И според едно проучване, тя може да издаде много за нашия характер.

Пикси прическа или много къса коса

Вие сте уверена, социална, флиртаджийски настроена и много приятен човек. Лесно се запознавате с нови хора и се сприятелявате. Обичате професии, които ви позволяват да демонстрирате вашата интелигентност и знаете как да се сблъсквате с проблеми с почтеност, самоконтрол, макар че понякога действате, без да мислите много.

Прическа боб или дължина над раменете

Вие сте откровена и казвате истината, дори когато боли. Може да намерите баланс между личния и професионалния си живот. Безстрашна сте и сте добре организирана. Не понасяте да спазвате режими, нямате комплекси и обичате да експериментирате с нови неща. Понякога действате, преди да мислите, което може да ви доведе до неудобни моменти.

Лоб или дължина до раменете

Вие сте щастлива с вашия женствен, елегантен и изискан външен вид. Обичате да говорите и вашата естествена красота привлича всички, с които общувате. Предизвикателствата ви мотивират и сте експерти в запознанствата.

Дълга коса

Вие сте много внимателна, търпелива и спокойна. В любовта търсите дълготрайна връзка и давате всичко от себе си, но също така сте много изискваща към половинката си. Борите се за мечтите си и правите и невъзможното, за да постигнете целите си. Вашето постоянство ще ви помогне да осъществите всичко, което сте си наумила.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.