Бюти тенденциите на 2022: Цветни мигли


Бюти тенденциите на 2022: Цветни мигли
Снимка: iStock

Независимо дали става дума за чифт огнени ресници, или деликатно обагрени връхчета, цветните мигли определено ще преживеят истински апогей през 2022! Всичко започна в края на миналата година, когато туитът на гримьорката Лорън Браун, показваща лилави мигли тип „Направи си сам“, предизвика милиони реакции. Ако се замислим, наистина има логика цветната украса да е хит, при положение, че вече виждаме залеза на дебело оформените вежди.

5 БЮТИ ТАЙНИ ОТ МИНАЛОТО, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗУМЯТ

Цветните мигли помагат за изразяване на креативност, индивидуалност и са тайната за изпъкване на очите по начин, който не може да бъде постигнат с черни мигли. Ако искате да накарате зелените очи да се отличат, то лилавите мигли могат да повишат интензивността. Дамите с кафяви очи пък мога да заложат на зелени или сини нюанси. За допълнителна драма можете да съчетаете с цветна очна линия. Ефектът наистина е поразителен!

Разбира се, не сме си и помисляли, че всички дами биха приели радушно новия тренд. Но трябва да ви кажем, че дори да не си падате по визията а ла бурлеска, можете да добавите само няколко цветни косъмчета към естествените си мигли.

Все по-популярно става именно добавянето на цвят към външния ъгъл на окото, тип „отблясък“. Това, което прави този начин на поставяне толкова забавен, е, че можете да сменяте цветовете през 2-3 седмици за разнообразие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама