11 тайни на жените, които изглеждат вечно млади


11 тайни на жените, които изглеждат вечно млади
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурно сте срещали жени, които на мига са ви очаровали със свежия си външен вид. Те изглеждат по-млади, отколкото са и са много красиви. Ето какви са техните тайни:

1. Съзнателно се стремете да изглежда красива и привлекателна. Искреността на такова намерение е ключът към красив външен вид за години напред.

2. Често се усмихвайте. Усмивката сякаш преобразява всяко лице, като му придава чар. В допълнение, тя е в състояние да създаде добро настроение за вас и вашето обкръжение.

3. Дръжте гърба си изправен. Винаги обръщайте внимание на стойката си. Главата трябва да бъде леко повдигната, раменете отпуснати - това дава увереност и ще изглеждате страхотно!

4. Нека настроението ви бъде положително. Ако започнете да мислите за хубави неща, ще забележите своите предимства, а в същото време ще изглеждате хармонично и привлекателна. Най-често жените дори не са наясно с това колко са красиви! Не подценявайте красотата си – обичайте се и ще ви обичат!

КАК ПРАВИЛНО ПРАВИЛНО ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЖАТА СИ ПРЕЗ ЗИМАТА

5. Оценете собственото си тяло и ежедневните усилия, които ти помагат, за да сте здрави. Тялото - това е истинският ти съюзник и сътрудник, който ежедневно изпълнява вашите задачи. Оценете го!

6. Превърнете недостатъци в предимства. Някои известни личности владеят тази техника – превръщат недостатъците си в нещо безценно. Опитайте и вие.

7. Изразявайте себе си открито. Колкото повече сте отворени към света, със своята красота, толкова по-атрактивни и необикновени ще изглеждате в очите на другите хора.

8. Спортувайте редовно и поддържа тялото в добра форма. Благодарение на това, не само ще сте слаби и тонизирани, но също така ще повишите нивото на ендорфини в организма, които влияят върху настроението и външен вид.

9. Бъдете грациозни. Вървете смело, гордо и стъпвайте грациозно. Това ще привлича и очарова, ще приковава погледа към вас.

10. Оценете вътрешния си свят. Помислете колко добър човек сте, как влияете на хората по целия свят. Лицето ви трябва да се трансформира и блести с вътрешна светлина!

11. Отпуснете се, никога не надценявайте възможностите си и не прекалявайте. Това важи и за спорт, и грижата за себе си… за да не се получи обратен ефект. Всичко трябва да е с мярка!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама