Как Calvin Klein завладява света: преглед на най-добрите аромати


Как Calvin Klein завладява света: преглед на най-добрите аромати
Снимка: Notino

Как Calvin Klein завладява света: преглед на най-добрите аромати

Парфюмерия Calvin Klein отдавна е станала синоним на стил и изтънченост. Всеки аромат е уникален и необичаен по свой собствен начин. Говорим за религиозни композиции и как те са повлияли на света.

Легендарни аромати

Ароматът, който се превърна в парфюмерията на визитната картичка на Calvin Klein - Euphoria. Първите акорди от състава пленяват нотки на Райска ябълка с кисел нар. Основата на аромата - фин лотос, страстна черна орхидея и сладка шампака - постепенно се заменя с очарователен влак от черни виолетови и махагонови нотки.

Цветни и плодови нюанси на парфюма Calvin Klein Euphoria пленяват другите и въвеждат в състояние на духовна хармония на този, който го носи. Светлият и привлекателен аромат ще даде увереност на жените, подчертавайки тяхната оригиналност и привлекателност.  

Един от първите аромати е Obsession, издаден през 1985 година. Източно-пикантен букет се състои от нотки в хармония и играе помежду си. Разкрива плодовата свежест на лимона, мандарина и праскова, преплетени с ванилия, бергамот и проститутка.

Както женската, така и мъжката версия на парфюма има нещо провокативно, атрактивно и безумно секси.

Всеки аромат на Calvin Klein е уникален. Парфюмите не само радват другите, но и разкриват непозната, скрита страст, чувственост и увереност на собственика на аромата.

За да видите повече вкусове на Calvin Klein кликнете тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама