Как да бъдете уникална, харесвана и търсена жена?


Как да бъдете уникална, харесвана и търсена жена?
Снимка: iStock/Guliver

Харесвате ли се или постоянно се критикувате за нещо? Сигурни ли сте в собствената си уникалност или се опитвате да я доказвате непрекъснато на мъжете? Уникалността и оригиналността не изискват доказателства. Те са нещо, което всяка обичаща себе си жена трябва да притежава. А как се чувстваме ние, се забелязва и от другите хора.

Истината е, че всяка жена притежава уникални качества, които привличат противоположния пол. Въпросът е да се научи да ги показваме на другите и да се харесваме в собствената си кожа. Проблемът ви не е, че сте „непривлекателна сива мишка“. Но фактът, че не знаете как да използвате своите силни качества, може да ви изиграе лоша шега. Затова сега приоритетната задача е да се справите със собствения си вътрешен свят, да влагате желаните чувства в него и да не търсите възхитени размисли в очите на другите. Първата задача е да се справите със своя вътрешен свят.

Упражнение 1. Изследвайте себе си! Вашата задача: да откриете нови области на развитие за себе си, да намерите интересни области, в които искате да постигнете нещо, да се подобрите и да се забавлявате. Може би трябва да се потопите в хобитата си и да им се наслаждавате. Развийте всички аспекти на собствения си живот - за да не бъдете зависими от личните отношения. И не се страхувайте да сте сами. Да разпознаеш себе си и да изградиш отношения със себе си е възможно само в определено състояние.

Упражнение 2. Пресъздайте желания образ на жена, която мъжете харесват! Лесно и достъпно е да се учите от примерите. Един пример може да бъде заимстван от всяка героиня от филм или книга, която харесвате. Представете си тази жена - студена, недостъпна, непобедена – която следва мечтите си и вярва в себе си. За да бъде обект на луда страст и любов, непостижима красота, една достойна жена не прави абсолютно нищо, за да угоди на един мъж. Мъжете я харесват такава, каквато е. И тя също се харесва! Прехвърлете този образ върху себе си. Във вас има неуловима, недостъпна, вълшебна искра, намерете я и я покажете на света! Това е вашата уникална красота със собствен, нежен чар- част от вас, вашата женска същност, способна да улови всеки мъж.  

БЪДИ НЕОТРАЗИМА КАТО ФРАНЦУЗОЙКА: НЯКОЛКО ЦЕННИ СЪВЕТА

Защо женствеността ви понякога не очарова мъжете?

Защото понякога сте я затворили вътре в себе си и не можете да я покажете на света! Погълнати сте от ежедневни задачи и грижи и забравяте за най-важното – вие сте ЖЕНА, преди всичко. Хубаво е да се грижите за себе си и да се чувствате добре в кожата си. Само така ще бъдете уникални, незабравими и харесвани от себе си.

Първо се научете да се обичате такива, каквито сте, а след това ще видите как и хората ще ви заобичат. Човек трябва да е красив и отвън и отвътре. Затова се грижете и да душата си. Трябва да се чувствате добре, за да изглеждате добре.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама