Какво издава формата на устните ти за теб


Какво издава формата на устните ти за теб

Формата на устните ни може да разкрие много неща за това какви сме по душа. Вярваме, че няма нищо случайно на този свят и всичко има своето значение – на коя дата се родени, под кой зодиакален знак, какъв цвят очи имаме... и какви са устните ни. За едно сме сигурни – най-красивите устни са тези, които често са усмихнати.

1. Устни „сърце“

Ако извивката на горната ви устна е силно изразена, вашите устни приличат на сърце. Това означава, че сте романтична натура, имате разчупено мислене и знаете как да живеете на пълни обороти. Душата ви е пъстра и имате много мечти, за които живеете. Животът ви е изпълнен с приключения и ви е писано да намерите голямата си любов рано.

2. Тънки устни

Тънките устни са признак на изисканост и фина женственост. Имате качества, за които много жени биха ви завидели. Трудно се сприятелявате с жени, защото те често ви смятат за конкуренция. Имате добър усет към хората и знаете какво искате от живота, често го постигате с цената на много усилия. В любовта сте колебливи, но ви е писано да имате спокойна и дълга любов.

3. Плътни устни

Жените с големи устни са истинско изкушение за мъжете и от тях струи неподправен сексапил. Те са страстни, живеят щуро и знаят как да постигнат това, което искат. Ако имате плътни устни, можем да предположим, че мислите много за бъдещето и често се тревожите за него. Оставете нещата да се случват и се радвайте на всеки ден. Имате чудесни качества и сте много стойностни личности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама