Moroccanoil стана №1 олио за коса в САЩ и пусна лимитирана серия (ВИДЕО)


Moroccanoil стана №1 олио за коса в САЩ и пусна лимитирана серия (ВИДЕО)
Снимка: Moroccanoil

Ако трябва да бъдем честни, зимата определено не е любимият сезон на косите ни! Колкото и усилия да полагаме, сякаш винаги стигаме до задънена улица със сухи дължини и нацепени краища, тревожно приличащи на метла. Затова запретнахме ръкави в търсене на решение за овладяване, хидратиране и заглаждане на опърничавата коса!

Олиото на Moroccanoil, Moroccanoil Treatment, определено е един от най-известните продукти на пазара - с милиони потребители, блогъри и професионални фризьори, които нямат търпение да се сдобият с поредното шишенце от това ароматно чудо за косата. 

То е вдъхновено от трансформиращата сила на аргановото масло, което неслучайно се е наложило като „течно злато“ - с високо съдържание на антиоксиданти, есенциални мастни киселини и витамин Е. Moroccanoil съчетава силата на аргановото масло със собствената си уникална формула, за да създаде олио, предлагащ цял набор от козметични предимства.

Moroccanoil Treatment— емблематичният продукт, който е пионер в грижата за косата, обогатена с масла, има нов, свеж облик за ограничен период от време. За да отпразнува постижението си на №1 олио за грижа за косата в САЩ,* Moroccanoil Treatment създава специална лимитирана версия, която е произведение на изкуството!

Марката Moroccanoil и този революционен продукт първоначално добиват своята популярност от уста на уста. Олиото прави косата гладка и управляема, бори се с фриза и увеличава блясъка до 118%.** През последните 10 години Moroccanoil Treatment се разрасна и доби глобална популярност, с продажби в 70 страни по света.

Обединявайки сили с прочутата художничка Asia Pietrzyk, Moroccanoil създаде пъстри произведения на изкуството за специалното издание на бутилката, изобразяващи жени, споделящи любимата си тайна за красотата. Дава се сила на посланието, че хората, които познават Moroccanoil Treatment го харесват и нямат търпение да го „споделят“ на своите приятели. If you know, you know!

Продуктите за коса и тяло на Moroccanoil се предлагат в салони от висок клас, спа центрове и онлайн. Посетете Moroccanoil.com за глътка ежедневно вдъхновение, следвайте Moroccanoil в Twitter и Instagram. Абонирайте се за техните обучения в YouTube и намерете марката във Facebook!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама