Най-ефективните женски трикове за красота


Най-ефективните женски трикове за красота
Снимка: iStock

В тези редове ще ви помогнем лесно да се справите с всички женски проблеми и да изглеждате много красиви и сияещи.

Ако желаете кожата ви да изглежда винаги сияйна, гладка и чиста, добавете към вашето тоалетно мляко една супена лъжица сода. Тази смес нанесете върху лицето и го масажирайте няколко секунди, след което го измийте с топла вода. Правете тази процедура не повече от два-три пъти на седмица и ще усетите благотворно влияние върху кожата на лицето си.

Маслото от авокадо е изключително ефективен метод за хидратиране на кожата. Достатъчно е да нанесете няколко капки от това масло по врата и около очите, за да се отървете от ситните бръчки.

За да направите косата си по-красива и да се отървете от всички цъфнали краища, усучете кичурите на косата си и изрежете стърчащите краища с остра ножица. За да се погрижите за блясъка на косата си, нанесете малко крем за кожа по краищата ѝ преди лягане вечер.

СУПЕР ХИТРИНКИ ЗА БЪРЗО ИЗСЪХВАНЕ НА ЛАКА

Използвайте бира за заздравяване на косата. За целта е необходимо да закупите тъмна бира. След като отворите бутилката, я оставете да престои една нощ. На сутринта, след като измиете косата си, нанесете бирата върху нея. Оставете я да преседи 15 минути, след което я изплакнете с вода.

Можете успешно да скриете мазната коса, като използвате четка за зъби, напръскана с алкохолен спрей за коса. Опитайте да срешите мазните корени на косата си с тази четка, за да подобрите състоянието ѝ.

Ако често страдате от акне, можете да се справите с този проблем, като използвате редовно дезинфектант за ръце. Често се случва, докато работим, несъзнателно да докосваме лицето си с ръце, което благоприятства преноса на бактерии от ръцете ни върху кожата на лицето. За да избегнем появата на тези пъпки, е необходимо често да бършем бюрото, мишката и клавиатурата с дезинфектант, като същевременно поддържаме ръцете си чисти.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ МАНИКЮРА ЗА ПРОЛЕТ 2022

За да освежите кожата си, можете да направите ментов чай и след охлаждането му, да го изсипете в пулверизатор. Пръскайте лицето си с този чай всеки път, когато искате да го освежите.

Ако искате зъбите ви да изглеждат по-бели и да премахнете оцветяването върху емайла като използвате вътрешната част на кората на зрял банан. Разтрийте зъбите с кората, изчакайте 10 минути и изплакнете с топла вода устата си

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама