Супер хитринки за бързо изсъхване на лака за нокти


Супер хитринки за бързо изсъхване на лака за нокти
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена знае колко е неприятно да стоиш над лакираните си нокти и да чакаш да изсъхнат. Когато бързаме или закъсняваме, лакът сякаш съхне още по-бавно. Мислим си, че е изсъхнал и вече готов, но изненада… няколко нокътя вече са развалени.

Толкова много усилие е нужно, за да създадем перфектния маникюр, а само части от секундата, за да го съсипем. Има някои малки хитрости и тънкости, с които ще сложите край на разваления маникюр и повторното лакиране и удвояването на времето за изсъхване.    

Олио  

Играе ролята на заместител на спрея за бързо изсъхване. Напръскайте олиото чрез пулверизатор върху ноктите, стойте минута-две. След това изплакнете със студена вода.    

Ледена вода  

В чаша или купа налейте студена вода, към нея прибавете няколко кубчета лед. Потопете ръцете си в съда и ги задръжте около минута. След като ги извадите, лакът ви ще бъде сух по цялата си повърхност.

ИЗБЕРЕТЕ МАНИКЮР СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Топ лак, който е бързосъхнещ  

Навсякъде се продават и са на достъпни цени. Изключително умно решение и доказано средство за бързо изсъхване на лака ни. Просто бъдете малко по-внимателни при нанасянето му, за да не се получат мехурчета или следи по основния маникюр.    

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама