Назаем от блогърките: 5 грим тренда за есента


Назаем от блогърките: 5 грим тренда за есента
Снимка: iStock/Guliver

Лятото може и да е най-любимото ни време от годината като цяло, но сезонът за експериментиране с грима определено е есента. Все пак, навън е достатъчно хладно, за да отделим 30 минути за грим, който няма да се разтече под жаркото слънце в последствие. В случай, че не следите блогърите и модните гурута в Instagram, днес сме събрали 5 от най-големите грим тенденции за есен 2020.

1. Хейли Бийбър – оранжева очна линия

Нека черната ви очна линия излезе в отпуска, макар и извън „отпускарския сезон“. Можете да замените традиционния вариант с предложението на Хейли Бийбър, която смело залага на оранжева очна линия. Този нюанс добавя точното количество цвят към визията ви, без да е напълно свръхсилна.

4 ГРИМ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН 2020

View this post on Instagram

🍊@haileybieber x @ysl 🍊

A post shared by Adam Burrell (@adamburrell) on

2. Сидни Карлсън – цикламени сенки

Това, че времето започна да захладнява, не означава, че трябва да намалите топлината на грима си. Този тренд за есента отново е свързан с цвета, така че направете най-доброто за очите си, решавайки ги в ярко-розови сенки за очи.

View this post on Instagram

im having so much fun ヽ(^ω^)ノ

A post shared by sydney lynn (@sydneylcarlson) on

3. Етиен Ортега – мокри сенки

Лъскавите клепачи изглеждат точно толкова секси, колкото и опушения грим. А освен това „мокрите“ сенки са доста лесни и бързи за нанасяне.

4. Кая Гербер – структурирани вежди

За щастие, модата на дебелите, плътно изрисувани вежди вече е към своя залез. За сметка на това, идва новият тренд, който повелява веждите да са добре оформени и „полирани“. Кая Гербер постига този ефект с безцветен гел.

5. Кийта Мур – двуцветни сенки

Защо трябва да избирате един цвят сенки за очи, когато можете да имате два? Това е супер лесен начин да добавите малко цвят и свежест към визията, дори да не е с ярки тонове като тези на бюти гуруто Кийта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама