Тенденции при цветовете на косата за есен 2020


Тенденции при цветовете на косата за есен 2020
Снимка: iStock/Guliver

Преди да се усетим, вече ще заменяме плажното парео за пуловер, сандалите за велурени боти и целунатите от слънцето кичури за по-тъмни нюанси. За да ви помогнем да започнете новия си цветен път, днес ще ви запознаем с тенденциите при цветовете на косата за есен 2020. Нашите приятели от салони за красота Murphy пък с удоволствие ще ви помогнат да постигнете мечтаната промяна!

6 СТЪПКИ КЪМ ЕСЕННА ГРИЖА ЗА КОСАТА

Канелено омбре

Бионсе обърна гръб на златното русо, за да го замени с т.нар. „канелено омбре“. Брюнетките с топъл подтон преспокойно могат да добавят бежови и златисти кичури, особено в предната част на косата. Тук ключовата дума е „умереност“, защото не трябва косата да изглежда месингова, а просто да озарява лицето ви.

Черешово червено

Черешовочервените кичури ще са главен тренд през есента, измествайки патладжанените и бургундски нюанси. Смелост в големи дози!

Пепеляв лешник

Светлосенките и комбинирането на топли със студени тонове ще ви помогнат за прикриваненето на бели коси, а и не изискват толкова много поддръжка. Затова ако лятото е оставило своя отпечатък върху кичурите ви, заложете на матиране. Професионалистите от салони за красота Murphy ще ви помогнат в това начинание.

Пастелно розово

Докато пастелното розово работи най-добре на вече обезцветена основа, има доста алтернативи, които са формулирани специално за тъмна коса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама