3 лесни и гениални трика при носенето на сутиен


3 лесни и гениални трика при носенето на сутиен
Снимка: iStock/Guliver

Сутиенът е от съществено значение за ежедневието ни, осигурявайки необходимата подкрепа и комфорт. Понякога може да се сблъскаме с някои незначителни проблеми, като счупени банели или деформирани чашки на сутиена. И, разбира се, всички знаем, че могат да се случат „неизправности“ в гардероба. С тези трикове обаче поддръжката, а и носенето на сутиен ще е много по-лесно и приятно.

Вижте още: 4 типа рокли, в които да "живеете" този август

1. Използвайте сешоар, за да възстановите формата на чашките

Пътували сте и чашките на сутиена са се деформирали? Сешоарът идва на помощ! Просто не забравяйте да регулирате температурата според тъканта. Ако е по-дебел, изберете малко по-висока струя на въздуха. Горещият въздух ще подейства магически, нежно изглаждайки всякакви вдлъбнатини и ще сте готови за нула време.

2. Можете сами да създадете сутиен с Х презрамки

Използването на щипка за сутиен или дори обикновен кламер може да бъде удобно решение за закрепване на презрамките на сутиена на Х. Този трик ефективно преобразява вашия обикновен сутиен за секунди, осигурявайки допълнителна опора и предотвратявайки презрамките да се показват под определени дрехи.

3. Лепенки за зърна – евтини и бързи

Как да прикриете зърната си, ако сте без сутиен? Всичко, което трябва да направите, е да поставите два обикновени лейкопласта заедно във формата на X. След това прикрепете памучно тампонче към центъра на X.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама