4 тенденции при дънките, които ще видим тази есен (СНИМКИ)


4 тенденции при дънките, които ще видим тази есен (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Ако има нещо, което знаем, че е изпитано във времето, това е, че любимият деним никога няма да ни подведе. От нашите вечни дънкови якета до любимия ни чифт изтъркани дънки, които почти никога не перем, един добър чифт е задължителна част от вашия капсулен гардероб. Ако се чудите какви стилове ще виждаме навсякъде през септември, днес имаме малка „подсказка“.

Вижте още: 4 типа рокли, в които да "живеете" този август (СНИМКИ)

1. Подгъви с маншети

Подгъвите с маншети са във възход. Пазарният редактор на Vogue, Мадалин Фас, наскоро „подноси“ сгънатите подгъви и не очакваме инерцията да се забави тази есен. Всъщност, ние прегръщаме модерният поглед върху тази стара деним тенденция от нашето минало с отворени обятия, но този път пропускаме твърде тесните дънки. Вместо тях ще избираме широки дънки с 5-сантиментров маншет или повече.

2. Дънкови поли

Дънковите поли започнаха да се завръщат през 2022 г. Видяни за първи път при хора като Кендъл Дженър и Наоми Кембъл, инерцията на макси манията нарасна през последната година, тъй като марка след марка като Reformation, Miu Miu и Abercrombie & Fitch започнаха да предлагат собствения си позглед върху леко позабравената дънкова пола.

Вижте още: 5 трика как да разберете дали бижутата са ви истински, или фалшиви

3. Бродерии

Готови сме да се отървем от тихия лукс и да се насочим към шумния блясък. Помислете: мъниста, шипове, възли, копчета, бродерии и други украшения, които големи модни къщи като Chanel, Alaïa и Dolce & Gabbana са включили в последните си дизайни на деним. Енергиен, забавен и пълен с индивидуалност, този есенен тренд, наскоро видян сред гостите по време на Седмицата на модата в Копенхаген, е изненадващо лесен за носене.

Вижте още: Хитър трик как да изгладите дрехите БЕЗ ютия

4. Фолио

Ако това лято сте посещавали концерти - Renaissance на Бионсе, турнето Eras на Тейлър Суифт или пък Weeknd, тогава сте видели, че фолиото на деним е на мода за есен 2023. Есента на 2023 е свързана с тези дръзки метални нюанси - от сребристо и златисто до маслиненозелено или прашнокафяво, всички нюанси на фолио са добре дошли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама