4 тенденции при слънчевите очила за лято 2022


4 тенденции при слънчевите очила за лято 2022
Снимка: Kwiat

След като усетихме първите слънчеви лъчи на идващото лято, вече сме напълно готови и да изследваме новите тенденции при слънчевите очила! Разбира се, ако избираме разумно, съчетавайки актуални модели с качество, любимият ни летен аксесоар ще ни служи вярно доста повече от няколко месеца. Истината е, че дори сивите и облачни дни могат да причинят напрежение, така че се уверете, че очите ви са защитени от качествени стъкла, независимо от времето.

Ако се чудите кой е най-правилният избор, съчетаващ актуални тенденции, качество и грижа за очите, то трябва да ви кажем, че всички стилни колекции на KWIAT минават през специална антиалергична и антибактериална обработка. Антибактериалният целулозен ацетатен лист, от който се изрязват отделните части на очилата, може да потисне или убие бактериите и дори вирусите върху него. Притежава високоефективни, широкоспектърни, дългосрочни антибактериални свойства. А след като се убедихте в качествата на слънчевите очила KWIAT, ето и кои са новите тенденции за лято 2022, между които си заслужава да избирате.

1. С принт

Когато става дума за тенденцията на цветните слънчеви очила, много хора се питат „кой цвят ми отива?“ и автоматично залагат на бледи или нюд нюанси. Ние вярваме, че не е нужно да избирате между един моно цвят, при положение, че може да се „заиграете” с цял принт!

2. Обратно в 70-те

70-те години на миналия век са десетилетието, което никога не излиза от мода и това със сигурност важи дори за слънчевите очила - огромните рамки на хипи стила, който е неподвластен на времето. Има адски много женствени стилове, от които да избирате, когато става въпрос за тази тенденция, като наш личен фаворит е този модел.

3. Рамки с характер

Дори и през лятото има дни, в които нямаме желание за „суетене” пред огледалото – просто грабваме първата светла рокля и воала! За да се възползваме максимално от тази лекота на избора и все пак да изглеждаме добре, се стараем под ръка да имаме стилни слънчеви очила, които са наистина „уау”. Най-лесният да постигнем този ефект е с ефектни рамки като тези тук.

4.Ъглови рамки

Ъгловите очила винаги са били популярен избор, като „първата дама на модата”, Анна Уинтур, рядко може да бъде видяна без нейните. Най-актуалната тенденция през 2022 са очила с изкусно оформени рамки към слепоочията и допълнени с розови цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама