5 аксесоара, които всяка жена над 40 трябва да има


5 аксесоара, които всяка жена над 40 трябва да има
Снимка: iStock/Guliver

Говори се, че 40 е най-доброто десетилетие за жените и честно казано - склонни сме да вярваме. Защото кой наистина би искал да бъде завинаги в 20-те си години, когато преживяваме любовни драми или в 30-те, когато са драмите с малките деца. Но що се отнася до стила, 40-те са страхотни, защото сте уверени в кожата си и модните избори, които правите. Ето кои са 5-те аксесоара, които задължително трябва да имате в гардероба си, ако сте духнали 40-те свещички на тортата.

7 МОДНИ ТРИКА НАЗАЕМ ОТ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

1. Масивни обеци

В кутията ви за бижута определено трябва да има поне един чифт “statement” обеци, без значение дали са с пискюли, брандирани или каквито и да било други. Те могат да се съчетаят с дънки или официална рокля, привличат погледите, което ви кара незабавно да изглеждате свежи и млади. Просто се уверете, че не са чак толкова тежки, че да дърпат ушната мида надолу.

2. Стилна “Tote” чанта

Независимо дали сте заети с жонглиране с деца, или бягане от работна среща към среща по женски, вероятно разбирате колко е важно да имате поне една хубава чанта, която да пасва на всичко и най-важното - побира всичко от дезинфектант, през няколко червила, до ябълка за бърза закуска на детето.

3. Кожени кецове

Ще го кажем откровено: твърде възрастни сте, за да носите своите спортни маратонки с ефирна рокля! Най-вече защото знаете, че това е модерна визия, подвластна на тенденциите, а пък вие вече имате изграден стил. Затова имате нужда от хубави кожени кецове, които да носите с дънки и тренч.

4. Ежедневен часовник

Изберете златната среда, що се отнася до часовниците. Уверете се, че циферблатът на часовника не е по-голяма от ⅔ от ширината на китката, стойте далеч от деликатните или твърде грубите модели.

5. Елегантен портфейл

Време е да се отнасяте внимателно с парите си. Ето затова трябва да им подарите уютен “дом”, който да има джобче за стотинки, достатъчно разделения за карти и поне две отделения за едри и дребни пари. Изглежда като малък детайл, но изваждането на хубав портфейл в ресторант е фин начин да уведомите света, че знаете какво правите в живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама